Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Köpek Önerisi Yavru

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
British dişimden bir scottish erkek birde british erkek yavrum vardı. Çocuğum olacağı için o dönem birisini @Senua ’ya verdim. British kendisinde. ☺️ British annelerinden çok zor vaz geçerek, yeğenime verdim. Şuan scottish bende eğik kulak. Gerçekten iki ırk zaten bir birinin aynı denebilir genetik bir kaç farklılık dışında. İkisi arasında en uysalını soracak olursan, scottish aşırı uysal. 17 aylık, kızım 10 aylık. Birlikte uyuyorlar. 🤣

Herşeyden önce uzun süre bakabileceğine emin olmalısın tamamen kararlaştır bunun eğlencesinden sevilmesinden çok bakımları önemli ona bir ömür boyunca bakabileceksen al yoksa diğer türlü sonuçları hüsran oluyor derdi çeken gene hayvanlar oluyor.
Aşıları var her zaman yaptırman gerekiyor bunlar bütçenden gidicek olan durumlar haberin olsun ayrıca veteriner ücretleri oldukça uçuk 3 adet kedim var bunlar benim bütçemi oldukça etkiliyor fakat bakıyorum sorumluluk alındı bir kere dışarı atamayız yani demek istediğim kanka iyice emin ol ondan sonra gerekeni yaparsın zaten bir ömür boyu diyerek yola çıkman çok önemli çok.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yok Rottreiwer :LOL:

Rottweiler-GettyImages-509296994-2b60329615a6425291a65f03b0a0c075.jpg

Geri
Üst Alt