Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü kurulumda yardım

bu devirde kimseye güvenmeyeceksin o kadar video çekmişler izleyerek kurulumunu yap bir sorun yaşarsanda çektiğin ekran görüntüsünü 2 kere kontrol et sağda solda ip falan görünmeden veya paint vs programlarla orayı karalayarak konuna ekleyerek yardım iste

ne sorunun varsa konu açarsan yardımcı olacaklar bu arada kguard kullanma epey eksik paylaşmışlar eski sürümleri güncel sürümü vsro.org 'a özel version 6 varsa paylaşsa keşke :D @kovboi eğer paylaşmazsa'da hiç değilse sr proxy nin sürekli güncellenen sürümü var onu kullan eğer illede ücretsiz guard kullancam diyorsan yoksa maxiguard satın al

bu devirde kimseye güvenmeyeceksin o kadar video çekmişler izleyerek kurulumunu yap bir sorun yaşarsanda çektiğin ekran görüntüsünü 2 kere kontrol et sağda solda ip falan görünmeden veya paint vs programlarla orayı karalayarak konuna ekleyerek yardım iste

ne sorunun varsa konu açarsan yardımcı olacaklar bu arada kguard kullanma epey eksik paylaşmışlar eski sürümleri güncel sürümü vsro.org 'a özel version 6 varsa paylaşsa keşke :D @kovboi eğer paylaşmazsa'da hiç değilse sr proxy nin sürekli güncellenen sürümü var onu kullan eğer illede ücretsiz guard kullancam diyorsan yoksa maxiguard satın al
Maxiguard Aldım Zaten 😂 DB Kuramadım Bi 😂

Gönül paylaşmak istiyor ama satışa başlamadığım her ay yaklaşık 1500 lira borcum artıyor :)
Konu ekmek olunca insan bir yerde pes etmek zorunda kalıyor. Türkiye'de bağış kültürü olsa belki ücretsiz paylaşımlar sadece ben de değil topluca artardı.

@kovboi Zeyd'in yaptığı yayındaki konuşmaları izlediniz mi bilmiyorum ama yayıncılara bile saldıracağını söyledi. Ben parasını verdim, ekip kurdum. 16 ay boyunca gittim, geldim. Joymax'ı ikna ettim vs. Bu benim en doğal hakkım. İhtar konusunda anlaştığımız halde cayanlar oldu... "Onlara sadece teliften değil, geriye dönük tazminat davası açacağım" dedi.

Bunu neden mi yazdım? mMm, şey. Artık vSRO piyasası bir çıkmaza girdi. Yayıncılara bile karışacağını söylediği için, gerisini siz anladınız :)

Geri
Üst Alt