İhtar gelsin hele de...@kovboi Zeyd'in yaptığı yayındaki konuşmaları izlediniz mi bilmiyorum ama yayıncılara bile saldıracağını söyledi. Ben parasını verdim, ekip kurdum. 16 ay boyunca gittim, geldim. Joymax'ı ikna ettim vs. Bu benim en doğal hakkım. İhtar konusunda anlaştığımız halde cayanlar oldu... "Onlara sadece teliften değil, geriye dönük tazminat davası açacağım" dedi.
Bunu neden mi yazdım? mMm, şey. Artık vSRO piyasası bir çıkmaza girdi. Yayıncılara bile karışacağını söylediği için, gerisini siz anladınız
Onun verdim dediği emeklerin daha fazlasını biz verdik. Onunla aramızdaki fark bu dosyaların güncel halini satın almaya yetecek paramız olmamasıydı.
Copyright haktır buna karşı değilim tabiki. Neticede gün olur aynı Copyright beni korur.
İhtar geldikten sonra oyunun temasını koruyarak tamamen yeni bir oyun yapmaya yönelik ekip kurmak daha da kolay olacaktır. Buralarda fazlaca yetenekli insan var. Onları tek bir proje etrafında toplamak şu an çok zor. Ama GameGami yaptığı bu girişimle bu zorluğu kolaylığa çeviriyor. Biz de güzel bir Ltd. Şti. girişiminde bulunarak tamamen yeni bir oyun geliştirmeye yönelebiliriz.
Hiç bir oyun motoru kullanmadan tek başına çok güzel mobil oyunlar geliştiren yerli geliştiricilerimiz var. GameGami gibi oyun geliştirmeyen, oyun sektöründe yatır-kazan kumarı oynayan bir firma bu savaşın kazananı olur belki ama kumarın kaybedeni olacağına eminim.
Joymax'ın bile gözden çıkardığı bir oyundan bahsediyoruz.