Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Life Basan çarı diğer çarlara göre daha büyük göstermek için ne yapabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan itemchar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
s
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bunlardan hangisi charı büyük gösteriyor yada ufak ?Media pk dosyasında nereden ayar çekersem olabilir sizce ? Teşekkürler

Oldu hocam teşekkür ederim hazıra konmak gibi oldu :) bi sorum olacaktı hangi satırı düzenlediniz acaba kendimde kurcalamak istiyorum da biraz :)

Oyla 0
Oldu hocam teşekkür ederim hazıra konmak gibi oldu :) bi sorum olacaktı hangi satırı düzenlediniz acaba kendimde kurcalamak istiyorum da biraz :)
winmerge programıyla hangi satırda değişiklik olduğunu görebilirsin

her 2 txt dosyasını karşılaştırıp.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
@Frenory 'nin yaptığı yeni satırı ekledim sadece, Bu skilleffect veya herhangi bi txt dosyası boşluk kabul etmez. Forumda biz satırı TAB boşluklu paylaşıyoruz fakat kendiliğinden normal space boşluğuna dönüşüyor. Bu tür txt dosyalarına ekleme yaparken o boşlukları tekrardan TAB boşluğuna çevirip oyle ekleme yapmanız gerekiyor. Mantıken anlatmamı istersen ACT_L olan kısım sürekli döngü halinde olan effectleri temsil eder en son eklenen satır ACT_L daha sonrasında herhangi bir effect eklemeden sondan 3. Satırda karakterin vücutsal değişimini ifade eden satıra SCT_CHAR_SCALE komutunu ekleyip parametrelerini giriyoruz sonra kaydedip işlemi bitiriyoruz. Effect konusunda herhangi bi rehber olmadığı için diğer eklenmiş effectleri tersine mühendislik ile çözüp istediğiniz effectleri yapabilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze bağlı olan birşey.

Oyla 0