Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım Madness Event Programı Nasıl Cracklenir ?

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
66.00₺
Öncelikle Gerekli Programlar

De4dot=github indirme linki bulamadım sadece source link var derlemesi sıkıntı olabilir o yüzden güvendiğiniz bi siteden indiriniz

DnSpy=
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
her zaman en son sürümü kullanınız bu build sürümü 4 gün önce güncellendi

1595288241634.png

Öncelikle Yapacağınız işlemleri gif ile göstereceğim exe dosyasını sürükle bırak ile unpack edelim ben 64bit sürümde unpack edeceğim izleyiniz

1iiacab.gif

Sıradaki işlem Dnspy programı ile unpack yapılan exe dosyasıın seçiyoruz ve gif'teki yazıyı siliyoruz

m4icAno.gif

Ardından Exe dosyasını gifteki gibi kaydettiğimiz exeyi açıyoruz ve sql bilgilerimizi girip kaydet diyoruz ve db bağlanmış oluyor
kullanabilmek için sanırsam

unwhgJz.gif

bi kişiye öğretmektense toplu öğretmek daha iyi gifte herşey açıklayıcı yapabilmen gerek

bi kişiye öğretmektense toplu öğretmek daha iyi gifte herşey açıklayıcı yapabilmen gerek
İyi de bu madnesi verince bana acil lazım öğret dedim 2 gün geçti aradan youtubedan bak izle yap dedin onu da 2 saate anca söyledin :D ayıp sana

:D sence o cracklediğin exe ciddi anlamda emek verilmiş bişeye mi benziyo yada özenle hazırlanmış bi lisans mı ? Kimin sunucusundan nasıl alındığını ( çalındığını ) da biliyorum. insanlar da size güvenip sunucularına sokuyo.
Girebildiğiniz tüm sunuculara bakın belki buna da rastlarsınız...

anigif.gif

Geri
Üst Alt