Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar 0 dan 3D bir tasarımım var ama bunu converct ile cevirip map dosyaları icerisine atığımda proplem yaşıyorum mesela değisik bir tasarım buldunuz bunu nasıl gecire biliriz yardım
Concerct programında dediğim gibi weapon hat atack shield srobj oldugu icin isme duyarlı bms ye ceviriyor bu yuzden hata alıyorum bana sadece obj yi bms ye ceviren bi program lazım konuya kara ekliyse eklermisiniz onun bilgisi var.
Bu işlemi sadece 3d objeyi bsr ye çevirerek yapamazsınız. Navmesh'leride düzenlemeniz lazım. Mapk.pk2 yide düzenlemeniz lazım. Joymax'ın official tool'larına ihtiyacınız var bu işlem için aksi taktirde yapamazsınız.
Bu işlemi sadece 3d objeyi bsr ye çevirerek yapamazsınız. Navmesh'leride düzenlemeniz lazım. Mapk.pk2 yide düzenlemeniz lazım. Joymax'ın official tool'larına ihtiyacınız var bu işlem için aksi taktirde yapamazsınız.
Bunları biliyorum görünüş olarak başka bi sehrin görünüşünü değiştircem mesela bendeki ısınlanmayı hotandaki ısınlamaya gecircem bunun içinde bana bu obj yi bmsye cevire bilen bir program lazım