Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Map Object

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zohan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zohan

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba

Bir dungeona kapı eklemek istiyorum 2 program indirdim fakat dungeona ait map o2 dosyalarını nasıl ayırt edebilirim ?

Çözüm
Shambala ait dungeon 4 odalı
Dungeona obje eklemek sıkıntılı diye duymuştum daha önce hiç bu işe girişmedim fakat kapalı yerlere obje eklemenin kolay olmadığını biliyorum.

Obje eklemek yerine struct eklemek daha mantıklı olacaktır. Struct olarak eklerseniz trigger ile o objeyi kontrol etmeniz mümkün. Struct Manager adında bir program ile bunu yapabilirsiniz
Shambala ait dungeon 4 odalı
Dungeona obje eklemek sıkıntılı diye duymuştum daha önce hiç bu işe girişmedim fakat kapalı yerlere obje eklemenin kolay olmadığını biliyorum.

Obje eklemek yerine struct eklemek daha mantıklı olacaktır. Struct olarak eklerseniz trigger ile o objeyi kontrol etmeniz mümkün. Struct Manager adında bir program ile bunu yapabilirsiniz

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt