Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dungeona obje eklemek sıkıntılı diye duymuştum daha önce hiç bu işe girişmedim fakat kapalı yerlere obje eklemenin kolay olmadığını biliyorum.
Obje eklemek yerine struct eklemek daha mantıklı olacaktır. Struct olarak eklerseniz trigger ile o objeyi kontrol etmeniz mümkün. Struct Manager adında bir program ile bunu yapabilirsiniz
Dungeona obje eklemek sıkıntılı diye duymuştum daha önce hiç bu işe girişmedim fakat kapalı yerlere obje eklemenin kolay olmadığını biliyorum.
Obje eklemek yerine struct eklemek daha mantıklı olacaktır. Struct olarak eklerseniz trigger ile o objeyi kontrol etmeniz mümkün. Struct Manager adında bir program ile bunu yapabilirsiniz