Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Map silme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar.
Oyunda alex semerkand costantinapole yi servicelerini kapatip oyundan maptan kaldirmak istiyorum txtlerden sildim patch attim wordmap dosyasindan map dosyasindaki ddj.leride silip yenide import ettim ama olmadi ne yapmam lazim nasil bir yol izlemeliyim biraz araştirdim ama heryerde farkli yorumlar var bu nedenle sizin bilginize ihtiyacim var. Yorumlariniz icin şimdiden teşekkurler.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
server_dep içindekileri import etmen gerekli :D
worldmap ile başlayan txt'ler var özellikle onlar işin başında geliyor.
Localinfo falan fistan var.
Map.pk2 içinde bir oynama yapman gerekli mi bilmiyorum ama, verileri ordan çektiği için, çekilen verileri deaktif edersen sanırım onu çekemeyeceğı içinde clientte göstermez.

server_dep şart, unutma. Dönüşünü bekliyorum :D

Oyla 0
Hazır old haritalar var 80 cap ve 90 cap için ayarlanmış haritaların konularını forumda bulabilirsin. Bunları kullanarak alex cons v.s haritadan silmiş olursun ve kayma sorunu yaşamazsın tek tek silmeye çalıştığın için bu sorunu yaşıyorsun map silip haritayı temizlemiyorsun.

Oyla 0
@karmone Harita görsellerini paylaşabilirmisin ben 90 cap'e göre ayarlanmış harita kullanıyorumda bu haritanında görsellerini görsem güzel olur. Ecsroda kullanmayı düşünüyorum bunu kullanabilirsem güzel olucak.

Oyla 0
patch'te sorun varsa, yanlış atıyorsundur büyük ihtimal.
import ile patch aynı işlem, import oluyor, patch olmuyorsa dosyaları yanlış yere patchliyorsundur. Ona dikkat et.

Çözüldüğüne sevindim, neyin ne olduğunu tez zamanda kavrayıp bunun hakkında detaylı bir topic bekliyorum. :geek:

Oyla 0
Geri
Üst Alt