Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
80 CapMars online |CAP 80|Chinese Only | Open Market| Job Based | New events |BETA 31
az önce başka konuya yazdım indirmek için 120 gün kayıtlı olmam gerekiyormuş 49 dakika süre bekledim bir başka konuya yazıyorum bunda da 180 gün kayıtlı olmam gerekiyormuş ve şimdi Bir sonraki mesaj atma süreniz 38 dakika 3 saniye
Şimdide bu konuya yazdım ve ne göreyim? 60 gün kayıtlı olmam gerekiyormuş ve tabi mesaj atma kısıtı olmadan olur mu? Olmaz!
Bir sonraki mesaj atma süreniz 24 dakika 11 saniye
arkadaş forumdan yararlanamayacak mıyız hiç bir şekilde mesaj atmakla kalıyoruz indirebilmek için bilmem şu gün kayıtlı olmamız gerekiyorsa bunu niye gizliyorsunuz ki hiç olmazsa indirmek için kayıtlı olacağımız süreyi gizlemeyin ki konuya mesaj yazmayalım bir database indireceğim o konu kayıt süresi istiyor hem mesaj atma süre kısıtı yiyoruz böyle giderse bilgisayar başında herhalde mesai yapacağız gözünüzü seveyim bu işe bir el atın bu böyle olmaz ki ama @Spare@EfsaneSro
Forum Kuralları bu şekilde işliyor spawn'ın önüne geçilmesi adına sizler için Ban yemeyin die.
Yorum atmadan önce linkleri görebilme koşulları yazıyor onu okuyabilirsin.