Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Mastery Scroll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoogeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CoogeR

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Sevgili Arkadaşlar Başıma söyle bir olay geldi hala cözemiyorum Yardımınızı bekliyorum
Skill Mastery Scroll Ekledim Sorunsuz Test ettim EU ve CH Skilleri Sorunsuz acılıyordu 1 Hafta gecti Ve Suan
Skill icon'una sağ tıklıyorum Return oluyor Fakat Skill up olmuyor Buna Ne neden olmuş ola bilir
Yaptığım Tek değişiklik SR_GameServer Değişmek oldu değişme Nedenim Anlamsızca acılmadan direk Crash olması
Debug vs Yaptım yine olmadı başka bir Srgame server aktif çalısıyor suan gayet stabil
sizlerin yardımlarını bekliyorum

Eğer başka scroll ekli ise onları da dene. Bütün scroll'larda bu sorunu yaşıyorsan kullandığın files dosyaları içerisinde disableLog veya buna benzer olarak log tutmayı kapatan bir bölüm var demektir. disableLog = 0 olduğundan emin olarak tekrar dene. Hala sorunun devam ediyorsa prosedürünü detaylıca incele.

Evangelion için; CFG > MISC.ini
Nekadar uğraştık bilemezin :) 2 gündür kafa yormaktan sıkılmıştım artık vazgecicektim Tylu arkadaşım da yapmıştı ama tekrar 1 yaptıgı icin olmadı sanrım Emeği gecen Herkese teşekkürler

Oyla 0
Bak Promaker zaten bu durumu anlatmış size. Aynı şeyden bahsediyoruz aslına bakarsan. Ayrıca rica ederim.
bir cok arkadaş fikir birliği yaptık eva gs acık diye arkadaş pek üstüne düşmedi ama oda denedi 1 0 daha sonra 1 yaptı :) ama sagol sorunu cözdük ya herkese teşekkürler

Oyla 0
bir cok arkadaş fikir birliği yaptık eva gs acık diye arkadaş pek üstüne düşmedi ama oda denedi 1 0 daha sonra 1 yaptı :) ama sagol sorunu cözdük ya herkese teşekkürler
üstad kolay gelsin mastery scroollda log kapatınca scroolların çalıştığını söylemişsin ama tam olarak kapattığın bölüm neresiydi? Yani açıkcası nereye bakıp nereyi düzeltmem gerekiyor.

Oyla 0
çok uzub zaman oldu aram vermiştim hatırlamıyorum şuan biraz kurcalamam gerekiyor iş yoğunlugundan bakamıyorum forum a konu açarsan senin için daha hızlı çözüm olacaktır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt