Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde Microsoftun sunucularından bahsetmiştim. Hatta öğrenciye indirimleri bile var. Oyun kurulumu sorun olmuyor değil mi? Sunucuyu test etmiştik fakat oyun kurmamıştık.
Alabileceksin . Ya kardeşim ben ne elimi yoruyorum ki500-600 lira verip üstüne milletin tribini çekmeye devam edin ben önerimi yaptım gerisini siz bilirsiniz
Alabileceksin . Ya kardeşim ben ne elimi yoruyorum ki500-600 lira verip üstüne milletin tribini çekmeye devam edin ben önerimi yaptım gerisini siz bilirsiniz
sende haklısın nasılsa boyle bır forum var bazı konularda bılgın olmadıgında soru sorarım cevaplarlar bende yoluma bakarım derdındesın bu mantık yerıne paylasımını herkese yapsan yada bu ısı yapanlara lafın olmasa sana sonuna kadar hak verırım.
bencede sen elini kolunu yorma yapamadıgın yerlerde soru cevap kısmına sorularını sor bız cevaplarız