Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Maxiguard skill bastırmak

Proc ile yapılan aslında bu ve _TimedJob a işliyor. Insert yapmaya yarıyor, eğer aynı jobid varsa sana "The selected item cannot be used together or bla bla" metnini gönderiyor. Bu guardı kullanmadığım için proc işleyişine ek kontrol eklenmişse bilemem. Çünkü default olarak bu addr silme işlemi yapmaz, sadece insert eder.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Epoch time dediğimiz olay burada devreye giriyor. 1970 1 Ocak tan günümüze kaç saniye geçtiyse onun değeri epoch time olarak geciyo. Mesela 14 Haziran 2024 ile 1 Ocak 1970 arasında kaç saniye varsa bu saniyeyi timetokeep kısmına girdiğimizde 1 günlük skill bastiriyoruz. Tam tersi 12 Haziran 2024 verdirirsek skill süresi dolali bir gün geçtiği için siliyor. Maxiguardda bu attığın fonksiyonun modifiye edilmiş hali vardır büyük ihtimalle, bir kac kontrolden geçtikten sonra karaktere gerekirse skill veriyor aksi halde skill siliyor olabilir tam olarak bilmiyorum

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Event Bitişinde Karakterleri Şehire ışınlanyan o Prosedüre CharID Bazlı TimedJobdan sildirebilrsin EventRegister Tablosundaki Karakterin Id sini Alır ve SkillId sini silebilirsin Tabi Bu survival Arenaya Ait bir buff olursa daha iyi olur Sadece ilk aklıma gelen şey bu oldu daha prof yapılabilir ve daha basite indirilebilir

tekrardan bu konuya döndüm teleport olmadan yapmak istiyorum ve bir miktar değişiklik yapmak istiyorum öğreneğin bir Tag' a skill atamak istiyorum ve bu tag kullanıldığında live şekilde üzerine skill gelmesini ve eğer bu tag kullanılmıyorsa bu skillin silinmesini istiyorum Maxiguard kullanıyorum
hiç yoktan achivement üzerinde live şekilde bir şeyler deneyebileceğim prosedür varsa orda test yapmak isterim l

Guard destek kanalında ticket açarsan doğrudan yapımcilar tarafından destek alabilirsin benim verdiğim örnek live skill veriyor ama silme işini onlara sorabilirsin ve sana yardımcı olacaklardır.

Geri
Üst Alt