Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım MaxiGuard Uniq Buff Aktarımı Prosedür ve Tablosu

Presedürün içerisini sadece bu şekilde güncelle Maxiguard yönlendirmelerini kullanmana gerek yok drekt olarak TimedJop üzerinden çalıştırır.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ek olarak MaxiGuard __UniqueKilled_EDIT procuna bu koduda bu şekilde düzenlersin.

EXEC SRO_VT_SHARD.dbo._EfsaneSrox_UniqueBuff @KillerName, @MobID

Bu durumda tablo yapmana gerek kalmıyor, istediğin gibi güncelleme yaparak çoğaltabilirsin , kolay gelsin.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Teşekkürler peki silinip bi başkasına aktarılcakmı ve canlı silme olayı varsa o koduda eklermisin :D eğer canlı silmiyorsa karakter tp olana kadar onda buf görünmez mi ?

fakat canlı buf verme özelliği lazım değilmi koda eklememişsin niçin.

EXEC MaxiGuard_User.dbo.__AddLiveTimedJob gibisinden tp olduktan sonra vermese tp olmadan verse tp olmadan silse bufu ? düzeltebilirmisin rica etsem :D

Maxiguard komut dökümanlarını bilmiyorum bu özellik var ise
EXEC MaxiGuard_User.dbo.__AddLiveTimedJob @NewOwnerID, @JobID, 1, 0, 0, 0, 0, 0 olarak girebilirsin proc içeriğini göremediğim için bu şekilde yazdım.
oradaki proc skill Id sini alan karakter süresini bir sonraki spawn olan Unique spawn olmadan silinir.onun için buff süresini Unique'nin spawn süresine eşitle =)

EXEC MaxiGuard_User.dbo.__AddLiveTimedJob @NewOwnerID, @JobID, 5400, 0, 0, 0, 0, 0
olarak END Üstüne ekleyerek test edin.

Geri
Üst Alt