Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Sorum Var Media.pk 2 düzenleyeceğim bu konuda yeniyim particle nasıl yaparım nedir anlamını soracaktım

Türk Lirası
0.00₺
Media.pk 2 düzenleyeceğim bu konuda yeniyim particle nasıl yaparım nedir anlamını soracaktım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Particle nedir ve nasıl yapılır . Şimdiden teşekkürler

Çözüm
Merhaba,

Öncelikle,Eğer pk2 düzenlemeye yeni başlıyorsanız, öncelikle PK2 Extractor ve PK2 Editor araçlarını indirmeniz gerekmektedir. Bu araçlar, .pk2 dosyalarını açmanıza, içeriği düzenlemenize ve yeniden paketlemenize olanak tanır.İlgili araçları forumda bulabilirsiniz!

Hocam sorum sadece bu bende pk2 editör proglamlar tam herşeyi düzenliyorum particle.pk2 diye dosyayı nasıl elde edicem baştan yani var mı ksadan anlatışınız?

Şunu yaparsan particle.pk2 diye dosyan olur diye anlatırsanız teşekkür ederim

Bende particle diye bi pk dosyadı yok oynadığım sro klasöründe
Particles.pk2
1729395833957.png

tabi gidip sen origin online için bakıyorsan tabi bulamazsın birkaç sv tek dosya halinde sunuyor ve şifreli düzenleyemezsin

oynadığın oyunun klasöründe
Particles.pk2 bak bulursun

Oyla 0
Hocam sorum sadece bu bende pk2 editör proglamlar tam herşeyi düzenliyorum particle.pk2 diye dosyayı nasıl elde edicem baştan yani var mı ksadan anlatışınız?

Şunu yaparsan particle.pk2 diye dosyan olur diye anlatırsanız teşekkür ederim

Bende particle diye bi pk dosyadı yok oynadığım sro klasöründe
Bu dosya olmadan oyunu açamazsınız klasörünüzde öyle bir dosya yoksa ve eğer dosyalarınız özel editli bir oyun değilse dosyalarınız eksik ve forumda daha yeni paylaşılan @Thor hocamın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
konusunu inceleyebilirsiniz..

Oyla 0
Sizlere skill efekt.txt yi atsam wizarda için life buton yukarıda yanacak birde hiç skill görünmeyecek ne benim ne de başkasının ( particle.pk2 klasörüm yok oyun adı Exsro)

Hocam particle pk2 de var buldum sizlere atsam dediğim editleri yapabilir misiniz

Oyla 0
Geri
Üst Alt