Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Merhaba Acil Reklam Editör..

Türk Lirası
0.00₺
Reklam editör ile uğraşan var mıdır içerikleri filan kendiler ayarladığı, Güvendiğiniz Ve İyi Dediğiniz Bir yer ? Paketleri Olan Bir Yer..

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sorma Sorma al bendede o kadar. Editörlük var sunucu satışı var reklam hazırlama var tanıtım var gm lik var oyun içi gold silk ticareti var aracılık var arkadaşta Vsro.org olarak ödül vermeliyiz Silkroad'a en büyük faydayı bu arkadaş katıyor... biz faso fiso :cool: bak sana reklam ile ilgili postu yakalamış hemen :LOL:

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu iş için firmaya adama felan ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.Tanıtım konusu hazırlayan zaten 1-2 kişi var onlara konunu yaptıracaksın daha sonra burası dışında tanıtımını yayınlayacağın 1 bilemedin 2 site daha vardır . Bunlar dışında reklam kampanyanı sosyal medya üzerinden yapabilirsin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt