Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüMerhaba Değerli VSRO Ailesi Düşünceleriniz ?
YENİ AÇILAN SERVER, 4000-5000 KAPASİTEDE OLMASINA RAĞMEN EN ÜST DÜZEY SUNUCULARDA BİLE LAG VE DELAY OLUŞTURMAKTA BUNUN SORUNLARI SİZCE NELERDİR PCLİMİT 1 OLMASINA RAĞMEN ŞİMDİDEN GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER... <3
Hayır, anlatımı yok. Ücretli olarak kurulum yaptırabilirsin. Dosyaları nette var mı bilmiyorum. @sarkolata ve @Promaker tarafından sorunsuz olarak ücretli kurulum alabilirsin.
3000 i geçmek kesinlikle sorun yaratmaktadır istersen über files kullan. Biz 6 gs 6 agenta kadar çıktık multi modül olmasına ragmen exchange de vs item aktarırken dc yiyip iki tarafında itemini yok etti. Sorun cıkardı oyunculara. Bizde geri çekmek zorunda kaldık 4 gs 4 agenta. Maxiguard ile 3672 ye kadar çıktık filter tarafında gram sıkıntı yaşamadık yani files modülleri desteklemiyor 3000 den fazlasını.
Ben de onu anlatmaya çalıştım, multi kurdurmak isterse iletişime geçer sizinle, öneri olarak sundum.
Zaten 3,5K üstü sorunsuz olsaydı, arkadaşların dediği gibi iSro tek sunucu da 10K barındırırdı.
Vds sunucularında core ve cpu limitlemesinden kaynaklı olabilir. Cpu ne kadar sıkıştırırsa internet çekme hızında düşür olur. Örneğin 4 cpu 4000 mhz bir sunucu 1Gbit hattan 400-500 Mbit çekiyorsa bu oranı doldurduğunda 70-150 ye kadar düşebilir.
Fazlasıyla gereksiz bir sunucu hatta, bölüp farklı serverlar yapılsa 5 tane 3500'lük oyun da oynatabileceğinden eminim.
Sorun modüllerin eski oluşundan kaynaklanıyor, yeni teknolojilerden yararlanmıyor. Ancak 5gs/5agent'ın stabil çalıştığından eminim @albayim onaylayabilir.