Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Merhaba Vsro.org Sakinleri

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar ben Muhammed 24 yasindayim.İstanbulda yasiyorum 2016'dan beri vsro ile ugrasmaktayim.4 yıldır vsro edit arsivi yapiyorum.Forumdaki aktifligim cok fazla azaldi bende farkindayim maglum gamegami sektöre girdiginden beri vsroyu genel olarak herkes birakiyor.Yakin bi zamanda tüm arsivim ve dblerimi forumda paylasacagim.

Merhaba! @DragonBlade öncelikle çok geçmiş olsun hocam. GameGami mevzusundan dolayı evet çoğu kişi vsro ile uğraşmayı az çok bıraktı fakat halen insanlar uğraşmaya devam ediyor tabi :) Sizleri tekrar forumumuzda aktif olarak görmek isteriz!

Bende kendimi tanıtayım beni tanımıyorsanız :)
Ismim : Mert
Memleket : Ankara :)

Geçmiş olsun, tekrardan hoşgeldiniz.

GameGami konusuna katılmıyorum, yanlış seyretmişsiniz.
İnadına, deli gibi pvp serverlar açılıyor. Sadece GameGami adını duyup, korkan editörler ve şirketler konuyu salmış durumda. Eskisi gibi sıkı değiller.