Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş geldin Engin. ^^

Oyuncular hakkında yazdıkların o kadar doğru ki, hal böyle iken hiç bir serverin 3 aydan daha fazla ayakta durabilmesi gerçekten imkansız neredeyse.

Zira kendini Silkroad Community diye tanıtan, bir grup guild masterinden oluşan insanların para karşılığında serverler ile anlaşıp 2 hafta oynayıp çekilmesi. (En basit örneği; Rebellion'un hiç bir yerde konusu, tanıtımı vs. yokken ben 1 ay evvelden biliyordum çünkü bu Community Rebellion'da oynama kararı almıştı. :)

Yani SilkRoad bitti, bitecek. Bazı yöneticilerin ve oyuncuların tutumlarından dolayı bu noktalara geldi, daha da kötüye gideceğini düşünüyorum...

Bu konu hakkında konuşursak eğer çok uzar gider... Tekrardan hoş geldin dostum, umarım kalıcı olursun. <3

Geri
Üst Alt