Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Merhabalar Editör Arıyorum

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bahsettiğiniz kişinin karşısında gerek bu forum gerek diğer forumlarda duran en büyük kişi benim. Kendisine selamımı söylesin, boş yapacaktır. Günahı kadar sevmez beni, ne olduğunu biliyorum, herkes biliyor ama herkeste ona gidiyor.

Önemli olan araştırmak, ne olduğunu bulmak. Piyasa da ismi var deyip güvenilir olduğu düşünülemez. Araştırmak gerekli.

Tartışma konusunda ki kasıt, argo kullanımı, konu içeriğinin dışına çıkılması, ki şu anda konu oraya yöneliyor.

Arkadaş istediği kişi veya kişileri yazıp, görüş, fiyat alıyordur. Sizde yazmışsınız, güvenirse, ilgilenirse gelip sizinle de görüşebilir.

Bu posttan sonra, konu dışı yorumları sileceğim.

24 saat içerisinde ise konu içerisinde tartışmaya yön veren yorumları sileceğim.

@Experience hocam editör bulabildiniz mi? Konu içerisindeki yorumları geri dönüş yapmadığınız sürece hiç bir şekilde bilgi sahibi olamayız lütfen en yakın sürede konunuzla alakalı bir dönüş sağlayan ona göre konunuzu #Çözümlenenİstek başlığına taşıyayım.

Geri
Üst Alt