Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NE yaptıysam port açamadım sunucuya firewall den de açtım çıldırmak üzereyim neden açılmıyor analmadım tcp olarakta açık şu anda ama olmuyor sadece 80 portu ve uzak masaütü portu açık onun dışında port açılmıyor
portcheckde kapalı görünüyor ama start geldi launchere şu anda gameservere bağalanamadım guard ayarlarında bi sıkıntı var sanki onu çözzmeye çalışıyorum
An itibari ile onuda çözmüş bulunuyorum çok teşekkür ederim ilginiz için
portcheckde kapalı görünüyor ama start geldi launchere şu anda gameservere bağalanamadım guard ayarlarında bi sıkıntı var sanki onu çözzmeye çalışıyorum
An itibari ile onuda çözmüş bulunuyorum çok teşekkür ederim ilginiz için
Azure port açma işlemi güvenlik duvarından da açman gerek diye biliyorum bu arada bir çoğu arkadaşımızın yaptığı bi hata daha var server files açmadan açık port kontrolü yapıyorlar çıkmıyo, server e start verip dene olmadı terrorenemyTRNaX ikiside bilgili bu konuda danışabilirsin
Bir ara google cluod veriyor du 300 $ kredi ile çöp makinalar 1 ay sonra kredin kalmıyor makina kapanıyor. Bu tür sunucuları edit yapmak için kullanın oyun açılmaz bu sunuculara güvenip edit yapmakta ne kadar sağlıklı bilinmez bu gün editini yaparsın yarın bi bakmışsın makina yok olmuş
arkadaşlar bende kurdum server ı online ettim ama pc den oyuna baglanamayorum sunucu dan baglandıgım zaman sorunsuz açıyor client i bilgisi olan yardımcı olabilir mi