Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Midas Online database satışı nguedit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu bir şikayet konusu olmaktan çıkarak bir tartışma konusuna dönüştü. Yönetim olarak taraflarla görüşüp bir rota çizecek ve doğruya doğru, yanlışa da yanlış diyeceğiz. O zamana kadar konu yorumlara kapatılmıştır.

NguEdit(Bayram Ali) ve Hashashi(Güneş) konusunu ele alarak her iki tarafların savunmasını sesli bir şekilde aldım.
Olay örgüsünün ana kalıplarını forum yöneticilerimizle istişare doğrultusunda haksız tarafın ilgili cezayı alması hükmü verilmiştir.
Her iki tarafıda dinlediğimizi, bir tarafın verilecek cezayı kabul ettiğini diğer tarafın cezalandırılmasını istediğini mağduriyetinin giderilmemesini, ben mağdur oldum bir başkası mağdur olmasın beyanında bulunarak nguedit (Bayram Ali) Forumumuzdan iş ahlakı ve usulsüzlük nedeniyle sınırsız banlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt