Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Milli Piyango

2 veya 3 tane armorti çıktı sadece o kadar :D eğlencesine almıştım :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bu senede alacam nesine’de bulamadım acaba nerden alabiliyoruz bilen varsa cevaplar mı acaba 😃 nimetabla sitesinden de alamadım o yüzden merak ettim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Nesine'de yok ise eğer, şuan milli piyango'yu Demirören grubu aldı muhtemelen ondan olabilir. :)

Demirören grubu aldığından beri bir çok kişi bilet almaktan vaz geçmiş. Sebep olarak zaten güven vermeyen piyangonun, artık hiç güven vermediği imiş.

Bence hiç almayın, çıksa bile başınız mutlaka belaya giriyor. Daire, apartman, yat, kat vs alsanız bile zamanla hepsi tek tek gidiyor, yıllar sonra bugün ki durumunuzdan daha kötü bir duruma düşebiliyorsunuz.

Benim şahsi görüşüm; şans oyunlarinin uzun bir süredir kimseye çıkmaması, YouTube da bir kaç video var.. mesela sayısal da topu döndüren makinanın arkasından birinin masaya bir top yuvarlanması, yada toplar dönerken kısık sesle birinin numarayı fisildamasi ve o numaradaki topun çıkması.. şans oyunları büyük bir kandırmaca.. milletin sırtından birileri ceplerini dolduruyor.. iki senedir oynamıyorum bu sebeplerden ötürü.

Geri
Üst Alt