Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Miror Map Sorunu Print Screen

Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaslar Fotoda Görmüş Ve işaretlemiş oldum Bögelerde Sorun var Maptaki :Auto Move State bastımda Küçük map Oynamıyor sabit olması gerekti gibi Fakat odaya ısınlandımda :Auto Move State Basılı olmuyor Map Oynama Yapıyor Mapın Altına İşaretlemiş oldum Character Level Tikini işaretledimde ise Direk Oyundan Atıyor
Gs nin Verdi Hata
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
3881

Evet Sorun Çözülmüştür başka bi Clientten İnterface Server_dep Text data da Wordmap la alakalı text dosyalarını cektım kendı dbme phack atarak sorunu duzelttim fakat Jupiterin oldu map işaretledigim gibi kayması vardır.

Oyla 0
Evet Sorun Çözülmüştür başka bi Clientten İnterface Server_dep Text data da Wordmap la alakalı text dosyalarını cektım kendı dbme phack atarak sorunu duzelttim fakat Jupiterin oldu map işaretledigim gibi kayması vardır.
Bu konuyu kapatıyorum, Jupiter Map kayması için farklı bir konu açın.

Oyla 0
Geri
Üst Alt