Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

KO Yardım Mob - Ölüm Animasyonlarını Sıfırlamak

Türk Lirası
0.00₺
Dostlar herkese merhabalar yaratıkların ölüm animasyonlarını kaldırmak üzerine çalışmalar yaptım fakat chr dosyalarının içeriklerini bir türlü görüntüleyemedim. Bu konu hakkında çalışması olan varsa yol gösterebilecek var mı?

@Thor

hm0rul2.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hem kişisel merakım hemde oyun içerisinde hızlı farmlamak için aklıma geldi yaratıklarını ölüp yere düşmelerini beklerken uzun vadede çok süre kaybı yaşıyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Çok teşekkür ederim inceleyeceğim.Ama merak ettiğim şu bunu yapanlar nasıl kodları açıyorlar.

Mesela bir yaratığı öldürdüm ölme animasyonu 2 saniye sürüyor toplamda o süre bitmeden yaratığın içerisindeki kutuyu açıp loot yapamıyorsun kafamda o 2 saniyeyi 0 a çekip direkt kutunun açılmasını sağlamak var.

burayada yazsan olur ts nizede katıldım.

bende araştırdım ama insanlar mob buyutme falan da yapmış ben sadece animasyon iptali peşindeyim diğer türlü sıkıntılı bir durum

Geri
Üst Alt