Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Mob-Unique Kaybolması.

Türk Lirası
0.00₺
DELETE FROM [SRO_VT_SHARD ].[dbo].[Tab_RefNest] USE [SRO_VT_SHARD]
GO
BULK INSERT Tab_RefNest FROM 'C:\RefNest.txt' WITH (FIELDTERMINATOR = '\t')

Query'sini Okutup.

Refnest Olarak Bunu kullandım.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

SONUÇ: MOB - UNİQUELER KAYBOLMUYOR SORUN ÇÖZÜLDÜ . FAKATTTT NPCLERİM YOK :(

@tylu Reklam olmasın x forumdan aldım. çözümü orda vardı query okuttum. sonrada bunu eklememi istedi. fakat şuan npcler yok npcler tabiki consolda gözüküyor

Oyla 0

Ekli dosyalar

Oyla 0
Msg 2714, Level 16, State 6, Line 10
There is already an object named 'Tab_RefHive' in the database.
Msg 544, Level 16, State 1, Line 30
Cannot insert explicit value for identity column in table 'Tab_RefHive' when IDENTITY_INSERT is set to OFF.
Msg 544, Level 16, State 1, Line 53
Cannot insert explicit value for identity column in table 'Tab_RefHive' when IDENTITY_INSERT is set to OFF.
Msg 544, Level 16, State 1, Line 76

3 Dosya'dada böyle hatalar verdi.

Oyla 0
Gittim ama hiç bişi gözükmüyordu. Neyse ÇÖZÜMÜ BULDUM. TEKRAR 0 A DÖNDÜM YEDEĞİ MEDİA DEĞİŞTİRDİM.

@tylu Biladerim şuan yaptığım hatanın başına döndüm. dbde 115 Obje var Moblar çıktığı gibi kayboluyor. Uniqueler çıkmıyor gözükmüyor. Düşürmemiz lazım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt