Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Mob-Unique Kaybolması.

Türk Lirası
0.00₺
DELETE FROM [SRO_VT_SHARD ].[dbo].[Tab_RefNest] USE [SRO_VT_SHARD]
GO
BULK INSERT Tab_RefNest FROM 'C:\RefNest.txt' WITH (FIELDTERMINATOR = '\t')

Query'sini Okutup.

Refnest Olarak Bunu kullandım.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

SONUÇ: MOB - UNİQUELER KAYBOLMUYOR SORUN ÇÖZÜLDÜ . FAKATTTT NPCLERİM YOK :(

Valla tabloları sildim okuttum. Girdim. npclerin hiç biri gözükmedi bu sefer bende sil baştan başladım. konunun bu hala gelen kısmına moblar fazla spawn oluyor. o düzeltirsek birdaha npcleri kaybetmem

Oyla 0
hayır. game serverım 5x ti 1x kullandığım için olabilir şuan böyle bişi ama düşürmeyi bilmiyorum.

o dediğim query ve refnesti yaptıgımda olmuştu ama npcler gitmişti.

Oyla 0
Bir gs üzerinden çok fazla map açılırsa aşırı obje yüklemesinden dolayı böyle bir sıkıntı oluşuyor.

USE SRO_VT_SHARD

UPDATE dbo.Tab_RefNest SET dwMaxTotalCount = (dwMaxTotalCount / 2)
UPDATE dbo.Tab_RefNest SET dwMaxTotalCount = (dwMaxTotalCount * 1.5)

Yukarıda verdiğim query ile 3/4 oranında spawn düşürebilirsin fakat bunun her şeye etki ettiğini unutma !

- Eğer test sürecinde 1X GS ile kullanıp ardından asıl kurulumu yapacaksan şu anda sadece kısıtlı haritaları açarak da kullanıma devam edebilirsin.

Oyla 0
Tab_RefNest geri alırsan npcler gelecektir. Tab_RefNest npc konumları ıcınde gecerlidir sen clear bir Tab_RefNest kullandın sanırım buda npclerin olmadıgı ıcın gorunmuyor.
eski Tab_RefNest tekrar yükle ve mob spawn değerini azalt min max olarak cunku tek gs de 40k üzerine cıkarsa mobların statusde bu sefer kaybolmalar olur.

Oyla 0
Geri
Üst Alt