Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım ✯ [ ɴᴇᴡ ᴀᴛᴛᴀᴄᴋ ᴘᴇᴛ 2x ] ʟᴏʀᴅ ʟʏᴏɴ - ᴡʜɪᴛᴇ ᴋᴜᴛꜱɪɴᴇ

Merhabalar arkadaşlar yine bir serverden çekmiş olduğum attack petleri görünüşleri aşırı hoşuma gitti şuana kadar çektiğim en iyileri bence paylaşmak istedim dosya içinde nasıl yapılacağını anlattım pet levelleri 80 den başlıyor kendinize göre ayarlarsınız kolay gelsin iyi forumlar.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 16229Ekli dosyayı görüntüle 16230
paylaşım için teşekkürler

Aslan çok güzel olmuş gerçekten ^_^
Paylaşım için teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar yine bir serverden çekmiş olduğum attack petleri görünüşleri aşırı hoşuma gitti şuana kadar çektiğim en iyileri bence paylaşmak istedim dosya içinde nasıl yapılacağını anlattım pet levelleri 80 den başlıyor kendinize göre ayarlarsınız kolay gelsin iyi forumlar.

tesekkurlerr

teşekkürler

Geri
Üst Alt