Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım New Pet ivysaur

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ben saten ugrasmıyorum eglencesıne bırseyler yapıyorum saten paylastıklarımdanda bir sey istiyerek paylasmıyorum begenen dener kullanır begenirse serverine ekler begenmeyen ındırmez yaptıgımı paylasıyorum ıste ha hatalı ha hatasız maksat denemek eglenmek saten :D

kodlar açıkta yapabilecek delikanlı sayısı çok az piyasadaki bms dosyalarını obj cevirerek yapılan saçma sapan oyunla alakası olmayan dressleri felan görüyorsunuz bu iskelet yapısına veya animasyona geçildiğinde saçma sapan şeyleri tahmin bile edemiyorum bende uğraşıyodum ama boş :)

Ekli dosyalar

• yen1.jpg
    yen1.jpg
    113.7 KB · Görüntüleme: 43
saten
saten yapamıyoruz yapmak için once kaynakkodları 3d blendere import export kodu olarak yapıcan ondan sonra ister iskelet ister animasyon yap cevir de gerek yoksaten yapmaya piyasada saten bi ton avatar ve pet yapmıslar oyuna daha fazlayapmaya gerek yok ya ben oyle dusunuyorum var olan petler saten guzel yenı yapmaya gerek yok ben sadece bunu oylesıne yaptım 3 tur pokemon var bi tek bulbasour yapmamıslar dedim oda olsun kendime saklamak yerine paylastım dedim herkes kullansın

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Haklisin eline koluna saglik bence guzel olmuş forumda var pokemonlarin efpleride eklemisler pikachu ya elektrik efpsi felan o efpleri alip renklerini yeşil yapip bunun ustunede konabilir :)

Geri
Üst Alt