Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış NewFilter Gui

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Venom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filter ise tamamen yeniden yazıldı. Bazı kodlar tabi başka yerlerden çekildi. Demişssin Ekleme yapmak isterim . Flterdeki hiçbir kod birebir kopyala yapıştır değildir benzerlikleri ise kaçınılmazdır. daha farklı yapanda farklı dil kullanır. şekil benzerligi atenadan geliyor. Geliştirmeye devam ediyoruz görsele vaktimiz olmadı. ;)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Geri Kalanını kaale almaya gerek yok.
Adamına göre değil isteğe göre. istenilen çoğu özelliği oyuna göre değiştirip ekleyebilecek kapasiteye sahibiz. Herkez düz sabit bir sitem istemiyor.

Neden boş konuşuyorsunuz ben onu anlamadım adam yapmış ve devam ediyor onu yapamayan okadar insan varken bence destek olmak herzaman iyidir ayrıca okadar çok biliyorsanız sizde yapın sizde paylaşın
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1647033909243.pngbuyurun bizde emek veriyoruz bizde birşeyler yapıyoruz adam yardım almış almamış yapmışmı yapmış buyur ben yardım almadan geliştiriyorum yardım ettim diyen varsa yazsın

Geri
Üst Alt