Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc Deaktif etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devrim

.
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar, oyunumda Battle arena NPClerini dekatif etmek istiyorum hangi tablolara işlem yapmam gerekiyor?

Refobjcommonda service 0 yapınca bir dizi hata-bildirim verdi ve yönlendirdiği tablolarda modifikasyonlar sonucu problemi çözdüm teşekkür ederim

Oyla 0
Refobjcommonda service 0 yapınca bir dizi hata-bildirim verdi ve yönlendirdiği tablolarda modifikasyonlar sonucu problemi çözdüm teşekkür ederim
Önce alttaki kodu yazıp altta eklediğim resimdeki görüntüyü aldım ordan npccodenamesini textdata' mediadan buldum hangisi olduğunu ve alttaki kodu okutarak sildim restart attım npc yerinde yok :D
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

daha sonra

yani yukardaki kodu okutunca ARENA yerine istediğin bi npcnin adını yaz çıkan kodda dwTacticsID ' daki ID girip silebilirsin alttaki kodla npclerini :D
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

1591424038087.png

misal ben bu npcyi böyle sildim

1591424007492.png

fakat öncelikle içindekileri boşalttım tabi :D

Oyla 0
ben flagpolleri dokunmadım, ba yı server cfg dende deaktif ettikten sonra npclerini kaldırdım zira bahsigeçen flagpole bana ctf de ki bayrak objelerini de interaktif npc formatında yaptıklarını düşündürdü. dedim şimdi ctf bozulur falan direk menager ve exchangeri kapattım

Oyla 0
En basit ve en garanti çözüm. Ekli olan npcyi kullanılmayan bir haritaya çekmek. Bunun için refnest tablosundan koordinatları değiştirmen yeterli

Oyla 0
Geri
Üst Alt