Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü NPC kullanımı için meslek şartı

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar 110 cap'de Immortality itemlerin satıldığı npcler biliyorsunuz ki charınızda bir meslek şartı istiyor. Bu şartı nereden kaldırabilirim ? Commona baktım ama bir şey göremedim.

bunu bilmiyorum ama
Refpackageitem
refscrapofitem diğer itemler ile kıyaslayabilirsin.. önerebileceğim tek yol bu

Arkadaşlar 110 cap'de Immortality itemlerin satıldığı npcler biliyorsunuz ki charınızda bir meslek şartı istiyor. Bu şartı nereden kaldırabilirim ? Commona baktım ama bir şey göremedim.
Sorunun çözüldümü? Çözülmediyse eğer belirttiğiniz npcnin refobjcommon ve refobjchar kodlarını normal bir npc ile karşılaştırıp farkına bakabilirsin

Sorunun çözüldümü? Çözülmediyse eğer belirttiğiniz npcnin refobjcommon ve refobjchar kodlarını normal bir npc ile karşılaştırıp farkına bakabilirsin
Sorunu başka bir npc ile halledicem sanırım. Yine karşılaştırmayı yaparım ama merak ettim neye göre veriyor bu koşulu... Teşekkürler.

Geri
Üst Alt