Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oxgeny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oxgeny

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba İyi geceler herkese npc ekleme yapıcam ama çok bilgim olmadığı için yardım edebilicek varmı acaba

iyi forumlar

Geçmiş Olsun Türkiyem.

Çözüm
Merhaba İyi geceler herkese npc ekleme yapıcam ama çok bilgim olmadığı için yardım edebilicek varmı acaba

iyi forumlar

Geçmiş Olsun Türkiyem.
Forumda npc Nazif aratarak bulabilirsin mobildeyim ayrıca detaylı anlatimi forumda ve paylaşacağım linkte mevcut dostum birde query mevcut query nedir diye soruyorsan araştırırsan çabucak çoğu işini kolayca halledebilirsin iyi geceler

iyi forumlar

Geçmiş Olsun Türkiyem.
Forumda npc Nazif aratarak bulabilirsin mobildeyim ayrıca detaylı anlatimi forumda ve paylaşacağım linkte mevcut dostum birde query mevcut query nedir diye soruyorsan araştırırsan çabucak çoğu işini kolayca halledebilirsin iyi geceler

Oyla 0
Çözüm
Nazif Programı ile ekleyebilirsiniz Takıldığınız yerlerde bu konu üzerinden hataları ve sormak istediklerini belirtebilirsiniz yardımcı olurum ben

Oyla 0
Geri
Üst Alt