Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npcde Gözükmeyen Tuş Problemi

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar, Ne yaptıysam çözüm bulamıyorum interface dosyasında bakmadığım dosya kalmadı sorunda gözükmüyor ama böyle kalıyor.
Beyaz gözüken yerde tuşlar çalışıyor yani tahmini olarak tıkladığım Yerde yükselip alçalıyor ama görüntü kirliliğini düzeltme yolu nedir
Çözümünü yollarıyla söyleyebilicek varmı cevaplarınızı bekliyorum

3082

Sorun çözüldü arkadaşlar, Takiru bu konuda yardımcı oldu temiz ve sorunsuz bir outer dosyasına ihtiyacım varmış, sayesinde aşağıda da linkini bırakıyorum, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için kendi outer dosyanızı kaldırıp linkde bulunan outer dosyasıyla değiştirebilirsiniz sorun çözüldü teşekkürler.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Son düzenleme:
Oyla 0
Sorun çözüldü arkadaşlar, Takiru bu konuda yardımcı oldu temiz ve sorunsuz bir outer dosyasına ihtiyacım varmış, sayesinde aşağıda da linkini bırakıyorum, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için kendi outer dosyanızı kaldırıp linkde bulunan outer dosyasıyla değiştirebilirsiniz sorun çözüldü teşekkürler.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Oyla 0
Geri
Üst Alt