- Türk Lirası
- 0.00₺
arkadaşlar yeni bir npc ekledim.ilk eklediğim tab çalışıyor.
o npc ye tekrar yeni bir group ve 2 tab ekledim
2.nci grouptaki tab1'e item eklersem sorunsuz çalışıyor fakat 2.grouptaki tab2'ye item eklediğim zaman tab1'deki itemi alırken tab2'deki itemin sırasına göre veriyor dolayısıyla farklı item geliyor çantaya. tab'2deki itemleri alınmıyor tab1'deki itemi alınca tab2 deki alınmayan item geliyor çantaya.
Normalde böyle şeyleri tak tak yapardım ama 2 saattir uğraşıyorum bir türlü yapamadım.
yardımcı olursanız sevinirim.
item id'lerin de isimlerinin aynı olmasında refshopgoods'da tablarda sırasında çakışma yok.
sırasıyla yapılanlar eksik bişey varsa ekleyebilirim hemen.
_REFSHOP
_REFSHOPGROUP
_REFSHOPTAB
_REFSHOPTABGROUP
_REFMAPPINGSHOPGROUP
_REFMAPPING SHOPWITHTAB
o npc ye tekrar yeni bir group ve 2 tab ekledim
2.nci grouptaki tab1'e item eklersem sorunsuz çalışıyor fakat 2.grouptaki tab2'ye item eklediğim zaman tab1'deki itemi alırken tab2'deki itemin sırasına göre veriyor dolayısıyla farklı item geliyor çantaya. tab'2deki itemleri alınmıyor tab1'deki itemi alınca tab2 deki alınmayan item geliyor çantaya.
Normalde böyle şeyleri tak tak yapardım ama 2 saattir uğraşıyorum bir türlü yapamadım.
yardımcı olursanız sevinirim.
item id'lerin de isimlerinin aynı olmasında refshopgoods'da tablarda sırasında çakışma yok.
sırasıyla yapılanlar eksik bişey varsa ekleyebilirim hemen.
_REFSHOP
|
|
1 | 15 | 6418 | STORE_CARIZMA_RED_TITLE_TAB1 | STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP2 | SN_TAB_VIP_RED_TITLE |
1 | 15 | 6419 | STORE_CARIZMA_GOLD_TITLE_TAB2 | STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP2 | SN_TAB_VIP_GOLD_TITLE |
1 | 15 | 2832 | STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP1 | SN_STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP1 |
1 | 15 | 2833 | STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP2 | SN_STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP2 |
1 | 15 | GROUP_STORE_CARIZMA_TITLE | STORE_CARIZMA_TITLE |
1 | 15 | STORE_CARIZMA_TITLE | STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP1 |
1 | 15 | STORE_CARIZMA_TITLE | STORE_CARIZMA_TITLE_GROUP2 |