Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü npcden item satışı fiyatı duzenleme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar itemleri sun yaptım fakat 1.gold a alıyosun satarken farklı fıyat var onu nasıl 1.gold a indirebilirim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dediğim gibi, hazır kodları kullanmanız şimdi olmasa bile ileri de sizi hataya uğratır. Bunun için ya kendinize göre bir query yazmanız gerekli (bilginiz yoksa istediğiniz işe göre size zahmet verecektir.) ya da daha önce dediğim şekilde, var olan itemleri vsro nazif npc programı ile silip yerine SUN eklemeniz.

Al-sat bug'u olmaması için eklediğiniz itemlerin RefObjCommon SellPrice değerlerinide satış yaptığınız miktarla aynı ya da daha düşüğüne ayarlayın.

Oyla 0
Ben daha önce bi arkadaşa hazırladığım db'de önce tüm itemlerin fiyatlarını txtye yazmıştım. Sonra yerlerine sox ekleyip aynı fiyatı vermiştim. Sonrasında yukarıda bahsedilen programla RefScrabOfPackageItem'de eklediğim itemlere blue özellik eklemiştim. Tavsiyem hepsini aynı anda yapmak yerine bi işlemi tüm şehirlerde bitirip mola vere vere yapmak. Tertemiz iş çıkıyor o şekilde. Kopmalık bi müzikle hallolamayacak iş yok :) Kolay gelsin.
Not: Blue ekledikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkardığımda sorun çıkmıştı. Onun yerine txtleri Npcprogramı ile almıştım sorunsuz hallolmuştu.

Oyla 0
Geri
Üst Alt