Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Nazif NPC programı ile NPC'ye item ekledim ama GameServer açılıyor yüklenmeden kapanıyor ID çakışması varmı diye hepsini de kontrol ettim ID çakışması da yok sorun nedir?
Müsaitsen bi arkadaşa yardımcı ol istersen.
Mantığınıda anlatırsan çözmüş olur.
Mobil anlatım olarak zor oluyor bu tür şeylerde görsel ile anlatmak daha faydalı
Müsaitsen bi arkadaşa yardımcı ol istersen.
Mantığınıda anlatırsan çözmüş olur.
Mobil anlatım olarak zor oluyor bu tür şeylerde görsel ile anlatmak daha faydalı
Ben sorunu çözdüm arkadaşlar NPC Nazif ile item ekliyorsanız NPC'ye programdan yanlış item ekleyip silerseniz yerine yenisini eklerseniz aynı slotta 2 tane item olarak ekliyor refshopgoods kısmına eğer silip tekrar yüklerseniz refshopgoods açıp aynı slotindex'i silerseniz GameServer açılır.
Merhaba Hocam Npcyi Sorunsuz eklediyseniz. GS acılmıyorsa Rica Etsem Refobjcommon dan Sell Buy Tablolarını Bakarmısınız Büyük ihtimal bunlar 0 ise npc eklenediginizde gs hata vericektir bunları 1 yaparsanız SQL den gs resetleyin düzelir.
Merhaba Hocam Npcyi Sorunsuz eklediyseniz. GS acılmıyorsa Rica Etsem Refobjcommon dan Sell Buy Tablolarını Bakarmısınız Büyük ihtimal bunlar 0 ise npc eklenediginizde gs hata vericektir bunları 1 yaparsanız SQL den gs resetleyin düzelir.