Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Origin Online Pk2 Extractor

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki origin onlinede bot kullanamıyorsunuz çünkü .lib uzantısı kafanızı karıştırıyor :) bu extractor ile OriDB.lib seçip çıkartabileceksiniz ve auto select gibi butonları ekleyip oynuyabilirsiniz veya kendi yaptığınız bot veya ne bileyim clean client ile giriniz misal kendinizdeki botla kasarsınız hem OriDB.lib içini incelemedim eğer pc limit gibi birşeyler varsa .dll vardır yani kendi clienti hariç açılmaz o yüzden OriDB.lib içinden dll dosyasını alıp kendi clientinizle giriş yapıp bota koyabilirsiniz :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Pk2 Editor eklenmiştir uyumadan önce unutmuşum bunlada düzenlediğiniz dosyaları patchlersiniz mesela
server_dep içinden actionwnddata.txt düzenlediğiniz auto select butonu eklediniz misal bunlada patchlersiniz :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
hakan bu sistem çalışmıyor sanırım, oridb.lib i parçalayıp data-media-map-particles diye ayırdım clean cliente salladım bağlantıyı kuruyor loading ekranı geliyor oradan sonra giriş yapmıyor. Sen denedinmi bu sistemi?

hakan bu sistem çalışmıyor sanırım, oridb.lib i parçalayıp data-media-map-particles diye ayırdım clean cliente salladım bağlantıyı kuruyor loading ekranı geliyor oradan sonra giriş yapmıyor. Sen denedinmi bu sistemi?
hayır :D oynamıyorumki vsro sadece normal orjinal pk2 türkçe editor ve extractorda 169841 kodunu origin online pk2 şifresiyle değiştirdim ve .pk2 uzantılarını programdan .lib yaptım direk lib seçince açılıyor çıkartıyordu :D

Ek olarak .dll olabilir gizlemiştir veya o yüzden exe ile dll birleştirmiştir ek programlarla o yüzden göremezsin dll olmadıktan sonra c8 gibi hatalar alırsın girrerken :D

hayır :D oynamıyorumki vsro sadece normal orjinal pk2 türkçe editor ve extractorda 169841 kodunu origin online pk2 şifresiyle değiştirdim ve .pk2 uzantılarını programdan .lib yaptım direk lib seçince açılıyor çıkartıyordu :D

Ek olarak .dll olabilir gizlemiştir veya o yüzden exe ile dll birleştirmiştir ek programlarla o yüzden göremezsin dll olmadıktan sonra c8 gibi hatalar alırsın girrerken :D
hata yok ama önlem aldığı belli bu şekilde giriş yapılmıyor :D

oto butonu denedimde kafa yormadim parcalasam butonu eklerim

Geri
Üst Alt