Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Origin Online Pk2 Extractor

bot kullanılmaması mesela Media.pk2 yi Media.lib yapmıstır onu bırkere bende yaptım ıse yarıyor o dosyaları .pk2 uzantısı olarak degıstırın daha sonra hexeditor le Sro_Client.exe yı falan açın .lib arattırın ordada media.lib falan bulur o .libi .pk2 yapın normal silkroad formatına dönecektir

bot kullanılmaması mesela Media.pk2 yi Media.lib yapmıstır onu bırkere bende yaptım ıse yarıyor o dosyaları .pk2 uzantısı olarak degıstırın daha sonra hexeditor le Sro_Client.exe yı falan açın .lib arattırın ordada media.lib falan bulur o .libi .pk2 yapın normal silkroad formatına dönecektir
Tombalacı46 o kadar basit birşey yapmamıştır sanırım o dediğin basit dediğin gibi :D ama ne yapmıştır sence o kadar bilgilidir bence açtığı srolar güzeldi önceden vsro -R mi ne açmıştı resimlerde gördüm tabi oynamadım :D

Tombalacı46 o kadar basit birşey yapmamıştır sanırım o dediğin basit dediğin gibi :D ama ne yapmıştır sence o kadar bilgilidir bence açtığı srolar güzeldi önceden vsro -R mi ne açmıştı resimlerde gördüm tabi oynamadım :D
Normal client ile onun Clienti aynı deil kendine hakim client yapmış hex kodları hepsi deişik yada dili deiştirmiş

Tombalacı46 mı? olm ben bu adamın pk2 editini ECSRO zamanında kullanmıştım vay be hala yaşıyomu :D

merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki origin onlinede bot kullanamıyorsunuz çünkü .lib uzantısı kafanızı karıştırıyor :) bu extractor ile OriDB.lib seçip çıkartabileceksiniz ve auto select gibi butonları ekleyip oynuyabilirsiniz veya kendi yaptığınız bot veya ne bileyim clean client ile giriniz misal kendinizdeki botla kasarsınız hem OriDB.lib içini incelemedim eğer pc limit gibi birşeyler varsa .dll vardır yani kendi clienti hariç açılmaz o yüzden OriDB.lib içinden dll dosyasını alıp kendi clientinizle giriş yapıp bota koyabilirsiniz :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

guncel lınk yokmudur ?

Geri
Üst Alt