Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Tanıtım HANAMI ONLINE | 120 CAP | 12 DG | ISROR FILES | HYBRID JOB | TRUE NON BOT | GO 24.01

şahane bir web site buna değinmeden geçemezdim. çoğu oyuncu sonradan yapılmış (event) etkinlikleri etkinlik olarak görüyor ama tanıtıma detaylı bakınca her yerde orjinal etkinlikler aktif edilmiş. isro r files kurmadım da oynamadım da hiç ama bu macerada hem öğrenmiş hem de oynamış olacağım. bol oyunculu ve hayırlı olsun şimdiden 🤝

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Muhammed hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim bir yandan orjinalliği bozmadan bir yandan da oyunculara yönelik her şey düşünülüp yapıldı. Web sitesi üzerinde durduğunuz için belirtiyorum site üzerindeki web mall o kadar detaylı ki gerçekten kullanış olarak da işleyiş olarak da çok iyi bir şekilde çalışmakta.

Ayrıca Hanami'nin bütün Türkçe kısımlarını tek tek kontrol edip eksik olan %50 - 55 lik kısımları da tek tek düzenledim tabi baya bir vaktimizi aldı her şey ama görevler olsun oyun içerisindeki sistemler olsun gerçekten 3 - 4 sene içerisinde her şeyi ancak bitirebildik. CSRO-R ile başlayan serüven ISRO-R olarak devam etti.

Hanami ekibi olarak ilk kez Hanami Online olarak piyasaya çıkıyoruz ondan bizlerinden heyecanı gerçekten çok fazla :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
arka planda çok fazla emek var detaylardan belli oluyor oyunun alternatif dilleri de var ve bu da demek oluyor ki her yerden oyuncuyla karşılaşacağız. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hocam. web site için de haricen bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 👏

Geri
Üst Alt