Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Tanıtım HANAMI ONLINE | 120 CAP | 12 DG | ISROR FILES | HYBRID JOB | TRUE NON BOT | GO 24.01

Tanıtımı okumam için bir süre ayırmam gerekiyordu localde detaylı detaylı okuma fırsatı buldum.
Tanıtım konusu, içerik açısından oldukça etkileyici ve katılımcıları cezbedecek bir dizi etkinlik ile dolu.
Yenilikçi fikirler ve yaratıcı yaklaşımlar, sektördeki diğer projelerden bir değil en az 100 adım önde tutmuş.
Bu tür bir yaklaşım, hem oyuncuların hem de izleyicilerin ilgisini çekme konusunda oldukça başarılı.
Her detayın özenle düşünüldüğü bu projede mert, başarı için gereken tüm unsurlar bir araya gelmiş.

Projeyi hayata geçirirken gösterdiğin özveri ve tutku gerçekten takdire şayan.
Başarılarınızın katlanarak artacağına tüm kalbimle inanıyorum.
Vizyonunuza ve azmine hayran kaldım..
En içten dileklerimle, başarılar dilerim.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ozan hocam güzel yazınınız için çok teşekkür ederim bir çoğunuzun duyduğu üzere CSRO-R olarak başlandı daha sonrasında ISRO-R tarafına döndük yıllardır ekip ile birlikte gece gündüz uğraştık ve sonunda açmaya karar verdik. Bu yolculukta her detayına kadar oturup düşündük her şeyi 0'dan yapmayı çalıştık abartmak gibi olmasın oynayabileceğiniz en iyi ISRO-R deneyimini sunmak için her şeyi hesaba katan bir yönetim ekibimiz var umarım herkesin keyifle oynadığı ve harika bir oyun sunarız :)

Geri
Üst Alt