Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Otomatik Arena kayıt Plugini

Ü

Üye silindi 92

Eski bir plugindir fakat çalışıyormu diye test etmedim test eden yazarsa sevinirim
Tek yapmanız gereken NPC'nin önünde beklemek ve botun plugini başlatmanız :) . Mevcut aktif arena tipine kaydolur.

Ekli dosyalar

Eski bir plugindir fakat çalışıyormu diye test etmedim test eden yazarsa sevinirim
Tek yapmanız gereken NPC'nin önünde beklemek ve botun plugini başlatmanız :) . Mevcut aktif arena tipine kaydolur.
@TITAN etiketi yanlıs attık :ROFLMAO:
Çok teşekkürler şuanlık botun süresi dolmuş durumda imkanı olup test edebilen varsa yazarsa memnun olurum, ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkürler.

Çok teşekkürler şuanlık botun süresi dolmuş durumda imkanı olup test edebilen varsa yazarsa memnun olurum, ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkürler.
İşin playerlik kısmını bıraktıgımdan dolayı satın almıyorum, forumda kullanan varsa yardımcı olacaktır. Yardım eden çıkmazsa satın alır denerim sorun yok ;)

Başka bir işlem yapmama gerek var mı acaba?

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    10.1 KB · Görüntüleme: 43
Plugini denemedim plugin zaten eski phbot forumunda vardı ordaki linktekini verdim ingilizcen varsa oku
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Başlat dediğim zaman bot sürekli npcleri geziyor arenanın önüne gelince tekrar npcleri gezmeye başlıyor bunun bi ayarı varmı acaba

Geri
Üst Alt