Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Otomatik Arena kayıt Plugini

o zaman şöyle birşey yapılmalı geri yükleyin bu scleri... Şehirde komutu tamamla tikli olsun deneyin olmazsa tiki kaldırıp yeniden deneyin. Yada scripti düzenlememiz gerekecek.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
arena için bu clientless arena botunu buldum deneyebilirsiniz. Çalıştığını bir çok kişi söylüyor fakat bazı guardlar tanımlayıp engelliyormuş.

Son düzenleme:
o zaman şöyle birşey yapılmalı geri yükleyin bu scleri... Şehirde komutu tamamla tikli olsun deneyin olmazsa tiki kaldırıp yeniden deneyin. Yada scripti düzenlememiz gerekecek.
2 türlü de denedim sürekli hareket ediyor arena açık olmasına rağmen tepki vermiyor sanırım plugin çalışmıyor.

2 türlü de denedim sürekli hareket ediyor arena açık olmasına rağmen tepki vermiyor sanırım plugin çalışmıyor.
Plugin bence de çalışmıyor, zira kullananı hiç duymadım. Olduğunu da verdiğim programı deneyin? O daha kesin sonuç diyebiliriz en azından onu kullananları biliyorum :)

Plugin bence de çalışmıyor, zira kullananı hiç duymadım. Olduğunu da verdiğim programı deneyin? O daha kesin sonuç diyebiliriz en azından onu kullananları biliyorum :)
Evet oda c7 hatası veriyor onuda daha önce denemiştim oynadığım server da engellenmiş durumda sanırım.

Geri
Üst Alt