Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Oyun açarken guard şartmıdır silkroad açmak istiyorum

Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi uzun zamandır silkroad açmayı istiyorum hayal ediyodum zarar falanda pek umrumda değil ama imkanlar kısıtlı fikirler var ama sunucu alıp 1500-2000 userli bi sunucu alıcam ve bunun grafiği reklamı paneli bi hayli guard almaya gücüm yok ilk serverim olucak dB de yok hazır dB yada clean üstüne bişeyler kurarım çokta profesyonel bişey beklemiyorum ama heves ya işte işin sonucu ben guard alıcak gücüm yok sadece 2000 userli sunucu alıp guardsız bi server açabilirmiyim açarsam bunun ne gibi etkileri olabilir (başka şansım yok)

arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi uzun zamandır silkroad açmayı istiyorum hayal ediyodum zarar falanda pek umrumda değil ama imkanlar kısıtlı fikirler var ama sunucu alıp 1500-2000 userli bi sunucu alıcam ve bunun grafiği reklamı paneli bi hayli guard almaya gücüm yok ilk serverim olucak dB de yok hazır dB yada clean üstüne bişeyler kurarım çokta profesyonel bişey beklemiyorum ama heves ya işte işin sonucu ben guard alıcak gücüm yok sadece 2000 userli sunucu alıp guardsız bi server açabilirmiyim açarsam bunun ne gibi etkileri olabilir (başka şansım yok)
Guard almadığın vakit yapıcağın diğer tüm masraflar boşa gitme olasılığı %95
Kaliteli bir oyun kaliteli player getirecektir :)

Merhaba ; buradaki tek kaybın makinaya ödediğin para olur bu yolda biraz bilgi ve tecrübenin olması gerekiyor.
Yorumuna biraz senin duygularını katarak okudum az çok anlayabiliyorum ne yapmak istediğini , aynanın 2 türlüsü var bir görünen yüzü diğeri görünmeyen yüzüdür.
Bu konuda sana yardımcı olabilirim , bir test makinası satın alarak clean veritabanı ile ilk adımını atabilirsin.
Forumumuzda bir çok konu anlatırım gerek görsel gerek yazılı olarak paylaşılmıştır.
Önce balığı tutmayı öğrenmeni tavsiye ederim aramıza hoşgeldin.

Merhaba Hayal kırıklığına uğramanı istemem ama bunu biraz daha düşünmeni tavsiye ederim. bu işi bir yatırım olarak görüyorsan ilk olarak bazı gerçeklere kendini hazırlaman gerekir. Sürekli açıp kapanan serverlar yüzünden bu piyasadan kendine pay edinmek istiyorsan yaptığın editler ile öne çıkman gerekiyor. ilk sorunu cevaplayayım Evet Guardsız bir server açabilirsin ama açıkları kapatman gerekiyor.Guardsız bir şekilde açığını kapatmayı unuttuğun herhangi bir durumda oyunun kapanırsa oyuncuların o servere olan güveni biter.Guard sadece bir koruma olarak görme. Sana sunduğu özellikler sayesinde serverine daha farklı fikirleri hayata geçirmen konusunda sana fırsat sunuyor. Ayrıca Oyunu daha kolay bir şekilde kontrol edebilirsin. Aslında sayılacak çok fazla özellikler var ama sana tavsiyem guardsız server açma girişiminde bulunmaman.

ücretsiz guardları deneyebilirsin eger paran yoksa forumda birkaç guard paylasımı bırkac guard source paylaşımları mevcut kurup deneyebilirsin free guardları ne kadar guvenılır bılemem orasını ama
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Günümüzde hala public olmayan exploitler olduğu için ve public olanlarıda fixlemen zor olacağı için 188 filesi olduğu gibi kullanmayı düşünmek aptallık olur.

Dostum önce işi öğrenmelisin 2000 user kapasiteli bir sunucu aylık prtalama 2500 5000 tl arasıdeğişiyor onun yerine düşük kapasite bir edit sunucusu al 350 ile 600 tl arasında hem editi hem bugları öğren edite yeni başlayacaksan csro filesler tavsiyemdir guardsız server seni fazlasıyla yorar editi öğren açtığın vakitte en azından hem bilgin olur hemde bir durum olduğu vakitte müdahele etme şansın olur dengesiz oyuncu çok her türlü açığını kollayacaklar

Geri
Üst Alt