Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
media içinde bulunan textquest_otherstring.txt'den q ya bastığımızda açılan sayafa görevin bilgilendirme kısmı kitapçığa tıkladıktan sonrası
aynı şekil media içersinde textquest_queststring.txt npc konuşma talk kısımları incelersen anlarsın.
database'teki _RegQuestReward ve _RegQuestRewardItems değiştirdikten sonra görevin lua'sında verdiği ödülüde değiştirirsen bir problem kalmak söylediğim txt extra talk konuşma eklemek istersen lua'da bunu eklemeyi unutma misal veriyorum QNQ_SN_GOREV_TALK5 ten bittiyse luada TALK6 oluşturup txt bunu okutup yapabilirsin.
Silkroad'ı Quest Based Oynamayı Daha Çok Seviyorum. Onun İçin Böyle Bir Konu Açtım Tüm Bilgilendirme Yapan Kişilere Teşekkür Ederim!
Forumda Yapmak İsteyenler İçin Bence Güzel Bir Paylaşım Olduğunu Düşünüyorum. Emeği Geçen Herkese Teşekkürler