Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Oyun İçindeki Bütün Yazılar 0 Görünüyor

Türk Lirası
0.00₺
1732554453353.png

Kguard kurulum sonrası bu şekilde oldu daha önce yaşayan olmuşmuydu çözümü nedir.
Alttaki txt dosyalarını bıraktım tek tek elle olmuyor uzun sürecek o şekilde bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Ekli dosyalar

Kullandığın bu 2x .txt içerisinde uygun tab boşluğu eşitlenmediği için bu şekilde 0 olarak görüntülüyorsun.
Client verilerin bu txt'e uyarlı değil.

Oyla 0
Eğer kullandığın client clean temiz bir client ise bunu fixlemende yardımcı olabilirim.
Fakat üzerine yazılmış extra editler mevcut ise bunu yapmakta biraz zorlanabilirsin.

Oyla 0

Ekli dosyalar

Oyla 1
Çözüm
Konudan bağımsız olarak bir sorum olacak "Veyron Online" devam ediyor mu? 2012 - 2013 yıllarında oynuyordum.

463919186_9237887239579028_1622891528224188930_n.jpg

Oyla 0
sro_client ve sro_vt_account değiştirmen yeterli diğer türlü tabları notepad++ den yapardım fakat hepsine farklı şeyler yapılmiş tek tek uğraştırır ondan sro_client ve accountu uyumlu bir şeyle değiştimen yeterli tek tek tabla uğraşmaktansa
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Bu database 130 cap rectos db sinede benziyor sanki kanka

Oyla 0
@DsgnBilisim hocam verdiği client sorunumu çözdü teşekkür ederim yardımınız için ayrıyetten eğer ki olmasaydı clienti fixlemek olacaktı sorunum client değiştirerek çözüldü teşekkür ederim herşey için.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorun çözüldü hocam @DsgnBilisim verdiği client ile sorun düzeldi

teşekür ederim hocam sorunsuz şekilde yazılar tekrar geir geldi

bu o değil hocam görüştüm tabiki veyronun sahibiyle geçen yıl oyunun editleri bitmiş diyordu token entegre edeceğim felan diyordu normalde temmuz ayında geçen yıl açılışı olacaktı ama ertelendi sanırsam o zamanda

Oyla 1
Geri
Üst Alt