Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldüoyundaki butun karakterleri nasıl silerim yardımcı olurmusunuz
Aynı şeyleri söyledim link halinde bütün kodları verdim. Arkadaş yapamadığını söyledi. Bende yaparak gösterip. Arkadaşın öğrenmesinde yardımcı olmak istedim.
Yanlış anlaşılma olmasın herşeye team verin çözelim demeyin dememdeki amaç çözümü burada bulmak ve böyle bir sorun ile karşılaşan olursa çözümünü burada bulabilsin diye
Söylediklerimi yanlış anlamayın, 1hafta sonra oyun açmayı planlıyorsunuz ama karakterleri silmeyi bilmiyorsunuz, olası bir hataya çözüm üretmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Umarım kendi arkadaş çevrenizle oynamak için açıyorsunuzdur.
Katılıyorum kesinlikle. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz fakat. Playerler var iken olası bir aksilikte ne yapacağını çok merak ediyorum inşallah bir aksilik yaşamazsın.