Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü pandora box

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bletela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bletela

.
.
Türk Lirası
0.00₺
slm arkadaşlar oyunumda pandora box ekli fakat bu pandora boxa drop eklıyemıyorum bunun içindeki moblara drop eklemek istesem nasıl bir yol izlemeliyim nasıl ekliyebilirim, db den bu mobların kodlarını commondan bulamadım =(

Benim bildiğim kadarıyla pandora boxu açan kişinin seviyesine göre moblar atıyor. Mesela 40 seviye oyuncu açarsa 40 moblar çıkıyor. Bunu tetikleyen bana göre gameserver olabilir.

Oyla 0
evet gameserver olabilir bunu araştırcam @tylu sende boş yapmaktan kaçın güzel kardeşim bu konu olur başka bir konu olur bilgin yok ise lütfen yorum yapma yarın bir gün bu konuya bakan adamın sadece aklını karıştırırsın..

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Baştan konuyu adam gibi açıklarsan kimse yanlış anlamaz.Konuda drop eklemek istiyorum , commonda bulamadım yazıyor.Commonda bulacağın kodu attım drop nasıl ekleyeceğini yazdım.İki kelimeyi bir araya getirip sorununu anlatamıyorsun burada şekil yapıyorsun.Ayrıca ben senin kardeşin de değilim .

Oyla 0
Geri
Üst Alt