Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşmış olduğun panel için teşekkürleri mi sunuyorum. Kendimce açık kaynaklı paylaşman biraz saçma olmuş. Panelinizi şifrelemeniz sanki biraz iyi olacakmış. Sağ da sol da panelinizi alıp kendileri yazmış gibi bilmeyen kişileri kandırmaya teşebbüs edebilir.Ama kendi iradeni kullanıp ve iyi niyetin için çok güzel paylaşım olmuş.

panel ile ilgim hic yok kurmasini dahi bilmem ama yorumlari okuyuca faydali ve güzel bi paylaşım olmuş malum suan db editliom server acmayi düşünüyorum uzun zamandir vsrodan elimi ayağımı çekmiştim panelini bide ben denicem paylasimin icin teşekkürler. bu arada fgw sistemini paylasmayi düşünüyorum kendiniz belirlediginiz yerde kayip dünya sistemini kurabilceksiniz böyle bi guzelligide ben paylasmak isterim en yakin zamanda iyi forumlar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
rüyamda uğraşıyodum okadar takmistim kafaya sabah kalkip uyguluodum ? sonunda çözdüm triger olayi cook karisik onlari tek tek sirasiyla ayirmam lazim regionda bile ayarlama yapiyon 6 günümü aldi aktif etmek moblari spaw etmek 2 3 günümü aldi basit ama bilmedigimiz icin zor sırasıyla aralarda mesafe olcak sekilde ayarlion

çalışıyor sondaki 88 sil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Full sürüm hâlâ paylaşılmadı seni bekliyoruz dostum

bakmak istedim ancak demo gelmıyoor. paneli kuran varsa ss atabilirmi?

Geri
Üst Alt