Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Party mob icon

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Başlığa tam olarak ne yazcam bilemedim :D
Öğrenmek istediğim media da party moblarının isimlerinin yanında bulunan mavi amblemi gördüm. Bu amblem hangi şekilde mobların isimlerine yansıyor yolu nedir arkadaşlar. Oyundaki bu sistemi çeşitli şeylerde kullanmayı deneyeceğim.
Örn: rütbe scroll kullanıldığında yazı değil resim gelmesi gibi.

İnsanlar bir sistemi geliştirmek için yeri geliyor haftalarını harcıyor. Gece gündüz uğraşarak kendilerini geliştiriyorlar. Haftalarını harcadıklarını bir sistemi neden burada bedava paylaşsınlar? Mantıklı bir davranış mı?
Madem muhalefet oldun cevap vereyim. Ben burda fikirlerimi paylaştım ve de kimseden bedava paylaşmasını istemedim alternatif çözümler arıyorum hepsi bu canısı.
Like this:
3654

Oyla 0
Geri
Üst Alt