Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü PET attack hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibocan47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibocan47

.
.
Türk Lirası
0.00₺
bi pette refobjchar bölümünde 10 skill defuld bolumunde skıll vurusları eklıydı 1 2 gün pet atack yapıor sonradan yapmamaya baslıor defauld skıllin 7 tanesini sildim yine aynısını yapıor ne olabilir fikri olan ?

refobjchar içinde ekli olan skiller _RefSkill içinde konrtol ettinizmi
skiller kendi içinde birbirine bağlantılı çalışırlar merdivenin basamkları gibidir
sıralamaya gore devam ederler bu tüm sikiller için aynıdır
a skill sıralamasında arada boşluk varsa o sıranın gelmesini beklerler

bu arada konu acarken yanlış yere açmamaya ozen gösterin konunuzu taşıdım
tüm sorunlarınızda
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
bolumunu kullanın

Oyla 0
skillerde hata yok server açınca gayet iyi atack yapıor bi süre sonra atack yapmıor sadece tek o pet degil konsoldan yine indiriyim oda saldır komutu yemiyor ama server restart atayım yapıor 1 2 gun boyunca sonra atack yapmıor

Oyla 0
anlatmaya calıştıgım olay su defaultskillere eklenen skil idler refskillde var diyorsunuz
peki skilefectte olan skiller onlara baktınızmı uyuşmazlık varmı
yada soyle bir sey yapalım defaultskillere idlerini başka calışan skill ile degiştirmeyi dene
calışırsa sorun sendeki bozuk resist olanlara eklidir birde boyle dene.
1 tane kobay pet bul skillerini değiş

Oyla 0
Birde GM char ile giriş yapıp bunu denediğinizde vs. Sağ altta kırmızı yazılar veriyor mu?

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
daldırdıgında gm carıyla kırmızı yazı yok sorun dalmaması mesela serverı restart atıyorum gun boyu dalıyor fakat 2 gün olunca dalmamaya başlıyor dalarkan hiç bir problemi yok skılınde vs 10 skılı vardı defeuld skıl 10 skılden buga gırıordur dıye dusundum 3 skıle cektım medıaya da işledim olmadı

Oyla 0
hıc bır uyusmazlıgı da yok ama bana ya bekleme süresi var yada buga gırıyor gibi geldi anlamadm restart atınca gün boyu atack yapıor 2 gün falan oldumu aynı petten bütün petler dalmıor ornek aynı petı konsoldan ındırım oda dalmıor

Oyla 0
Geri
Üst Alt